Ons vakantieverblijf 'De Backstage'

Bands en muzikanten krijgen de kans om hun muziek verder te ontwikkelen via het project 'Artist in Residence'. Een Artist in Residence kan zich voor een bepaalde tijd terugtrekken in een speciaal ontwikkeld artist in residence-verblijf, om er in alle rust en comfort te verblijven. Zo kan de muzikant in een inspirerende omgeving naar hartenlust repeteren, creëren en opnemen. 

Wanneer de ruimte niet ingeboekt staat voor een muzikant of artiest, zal de ruimte verhuurd worden als vakantiehuis De Backstage ****. In vakantiehuis De Backstage beleeft de huurder de Festival Dranouter-ervaring, gelegen in de backstage-zone van Festival Dranouter. Zo slaap je in de ruimte waar ooit de backstage suite was van The Kooks, Brihang, Patti Smith, Angèle, Bart Peeters en Nick Cave!

Vakantieverblijf 'De Backstage' biedt plaats aan maximum 12 personen. Het verblijf beschikt over

  • 4 slaapkamers
  • 2 badkamers waarvan 1 volledig rolstoeltoegankelijk
  • een ruime leefruimte
  • een open keuken

Nog een extra troef aan het verblijf is het groene terras met barbecue. En het zou natuurlijk geen project van Dranoeter vzw zijn als er niet aan duurzaamheid zou gedacht worden. Het verblijf draait op groene energie dankzij de zonnepanelen op het dak, er wordt maximaal regenwater gebruikt, er is een drinkwatertap en op de parking vind je ook vier laadpalen terug om elektrische wagens en fietsen op te laden. 

Meer informatie of meteen boeken: www.debackstage.be