Nieuws

De overheid gaf perspectief over de heropening van cultuur & horeca. Als alles goed gaat, kan je dit voorjaar nog genieten van een live optreden in Muziekcentrum Dranouter, je favoriete muziekclub. Maar eerst nog even op je tanden bijten voor die nieuwe lockdown... Veel 'courage', iedereen!

Wat ons betreft? Wij zijn er klaar voor! Zodra er een concrete openingsdatum is, kom je het programma van het voorjaar van 2021 te weten. 

Tijdens de Week van de Belgische Muziek stellen drie van onze favourites (Steven Reynaert, geluidstechnicus Marijn Dewulf en huisfotograaf Luk Dombrecht) - hun favoriete Belgische optredens uit MCD aan jou voor!

Onder de naam “Rooted in Dranouter” wil Muziekcentrum Dranouter in de toekomst nog meer interessante bands en muzikanten de kans geven om hun muziek verder te ontwikkelen. De "Rooted in Dranouter-artiest" kan onder andere repeteren, creëren en opnemen in de muziekclub in Dranouter.“Als het even meezit, kunnen concertliefhebbers Dries dit voorjaar live aan het werk zien in Muziekcentrum Dranouter.

We geven jullie een muzikaal eindejaarscadeau in de vorm van de Kersenpit Sessies! Vijf gratis intieme miniconcerten van vijf steengoede folkbands. De typische warmte en gezelligheid die je van ons kent, maar bij jouw thuis gebracht. Lees snel verder voor alle info.

Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een concert van Paris Texas, Naragonia, Wör of Hayseed Dixie!

Met heel wat humor, een streepje muziek en vooral heel veel vertelvakmanschap, leidt Yves Bondue je over Vlaanderens hoogste heuvel. 

Reserveer nu je tafeltje!

Bestel je cadeaubon voor Muziekcentrum Dranouter of Eetcafé 't Folk aan de balie van Muziekcentrum Dranouter. 

Een boeiende en ontspannende wandeling, opgeluisterd door muziek en verhalen, met een deugddoende borrel en een heerlijk diner achteraf. Kortom: dit is dé perfecte uitstap voor uw groep!