Gregory Frateur & Pieter Theuns (volzet!)
vr 14/05 - 20u00
Muzikale wandeling: Berg vol Verhalen (Volzet!)
za 15/05 - 16u00
Gratis concert: Trio Biget / Murray / Velghe (Volzet!)
za 22/05 - 20u00
De Garre van Kornee
za 05/06 - 20u30
Gratis concert: Westhoek
vr 11/06 - 20u30
Foyerconcert: Cardboard Cabin
za 12/06 - 20u30
Wör - Over Torens
vr 18/06 - 20u30
Jaouad
za 26/06 - 20u30

Nieuws

Je kan vanaf mei - eindelijk - weer terecht in je favoriete muziekclub! Het laatste Overlegcomité zette het licht op groen voor de cultuursector. En dus kan jij erg binnenkort weer je deugddoende portie live muziek meepikken dankzij Muziekcentrum Dranouter. Lees snel verder & ontdek het programma!

Onder de naam “Rooted in Dranouter” wil Muziekcentrum Dranouter in de toekomst nog meer interessante bands en muzikanten de kans geven om hun muziek verder te ontwikkelen. De "Rooted in Dranouter-artiest" kan onder andere repeteren, creëren en opnemen in de muziekclub in Dranouter.“Als het even meezit, kunnen concertliefhebbers Dries dit voorjaar live aan het werk zien in Muziekcentrum Dranouter.

We geven jullie een muzikaal eindejaarscadeau in de vorm van de Kersenpit Sessies! Vijf gratis intieme miniconcerten van vijf steengoede folkbands. De typische warmte en gezelligheid die je van ons kent, maar bij jouw thuis gebracht. Lees snel verder voor alle info.

Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een concert van Paris Texas, Naragonia, Wör of Hayseed Dixie!

Reserveer nu je tafeltje!

Bestel je cadeaubon voor Muziekcentrum Dranouter of Eetcafé 't Folk aan de balie van Muziekcentrum Dranouter. 

Een boeiende en ontspannende wandeling, opgeluisterd door muziek en verhalen, met een deugddoende borrel en een heerlijk diner achteraf. Kortom: dit is dé perfecte uitstap voor uw groep!