Er waren de afgelopen en komende weken heel wat top folkconcerten op ons podium gepland. We vinden vast en zeker voor elk van die concerten een nieuwe datum!  Maar ondertussen willen we jullie toch niet onthouden van live muziek. We geven jullie een muzikaal eindejaarscadeau in de vorm van de Kersenpit Sessies! Vier gratis intieme miniconcerten van vier steengoede folkbands. Elke vrijdag van december ontdek je vanaf 20u30 een nieuw concert op onze website, Facebook en via ons YouTubekanaal. Geen live stream maar 100% procent veilig gefilmd in onze concertzaal. De typische warmte en gezelligheid die u van ons kent, maar bij u thuisgebracht! 

De Federale Regering heeft beslist om een lockdown af te kondigen en dat minimum tot halfweg december 2020. Dat betekent dat Muziekcentrum de deuren zal sluiten tot zeker eind 2020.

Covid 19 blijft onze concertagenda op zijn kop zetten.

Jazz-piano van Fulco, explosieve folk van Naragonia, bluessgrass rock van Hayseed Dixie, humoristische folk/country van Shackleton Trio, Nederlandstalige pracht van Stoomboot... Veel pracht dit najaar op de affiche van Muziekcentrum Dranouter. We kunnen je overtuigen met woorden, maar laten liever de muziek spreken. Ontdek de bands die dit najaar langskomen in Muziekcentrum Dranouter & check de Spotify-lijst.

PS: Perfecte soundtrack tijdens een autorit, tijdens een uurtje computergetokken op je werk, of voor een zenmomentje thuis.

Aangekochte tickets zullen geldig blijven op de nieuwe datum.

Dit najaar geen volkdans, maar wel een lessenreeks linedancing.

In Muziekcentrum Dranouter ontvangen we jou - na een hele periode van radiostilte - met open armen!

Dranouter Experience: activiteiten met een Dranouter-twist! 

Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een concert van Paris Texas, Naragonia, Wör of Hayseed Dixie!

Door ons goed voor te bereiden, onze werking aan te passen en met enige creativiteit, kunnen we jou dit najaar een mooi aanbod van activiteiten aanbieden!  

Pagina's