Je kan vanaf mei - eindelijk - weer terecht in je favoriete muziekclub! Het laatste Overlegcomité zette het licht op groen voor de cultuursector. En dus kan jij erg binnenkort weer je deugddoende portie live muziek meepikken dankzij Muziekcentrum Dranouter. Lees snel verder & ontdek het programma!

In Muziekcentrum Dranouter ontvangen we jou vanaf mei 2021 met open armen!

In lijn met het veiligheidsprotocol dat werd goedgekeurd wordt Muziekcentrum Dranouter volledig coronaproof ingericht. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen.  Muziekcentrum vzw en haar vele medewerkers voorziet alle locaties (concertzaal, Eetcafé 't Folk, sanitair...) van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig.

De overheid gaf perspectief over de heropening van cultuur & horeca. Als alles goed gaat, kan je dit voorjaar nog genieten van een live optreden in Muziekcentrum Dranouter, je favoriete muziekclub. Maar eerst nog even op je tanden bijten voor die nieuwe lockdown... Veel 'courage', iedereen!

Wat ons betreft? Wij zijn er klaar voor! Zodra er een concrete openingsdatum is, kom je het programma van het voorjaar van 2021 te weten. 

Tijdens de Week van de Belgische Muziek stellen drie van onze favourites (Steven Reynaert, geluidstechnicus Marijn Dewulf en huisfotograaf Luk Dombrecht) - hun favoriete Belgische optredens uit MCD aan jou voor!

Vi.Be blikte terug op het eerste jaar van het Flanders Folk Network met stichtende leden Steven Reynaert (Muziekcentrum Dranouter) en Koen Garriau.

Zet je op donderdag 11 februari achter je computer voor een wervelende show met interviews, mini-concerten en de prijsuitreikingen zelf.

Onder de naam “Rooted in Dranouter” wil Muziekcentrum Dranouter in de toekomst nog meer interessante bands en muzikanten de kans geven om hun muziek verder te ontwikkelen. De "Rooted in Dranouter-artiest" kan onder andere repeteren, creëren en opnemen in de muziekclub in Dranouter.“Als het even meezit, kunnen concertliefhebbers Dries dit voorjaar live aan het werk zien in Muziekcentrum Dranouter.

Door de geldende coronamaatregelen kan deze activiteit niet plaatsvinden op dat moment. Meer info volgt zo snel mogelijk.

We geven jullie een muzikaal eindejaarscadeau in de vorm van de Kersenpit Sessies! Vijf gratis intieme miniconcerten van vijf steengoede folkbands. De typische warmte en gezelligheid die je van ons kent, maar bij jouw thuis gebracht. Lees snel verder voor alle info.

Jazz-piano van Fulco, explosieve folk van Naragonia, bluessgrass rock van Hayseed Dixie, humoristische folk/country van Shackleton Trio, Nederlandstalige pracht van Stoomboot... Veel pracht dit najaar op de affiche van Muziekcentrum Dranouter. We kunnen je overtuigen met woorden, maar laten liever de muziek spreken. Ontdek de bands die dit najaar langskomen in Muziekcentrum Dranouter & check de Spotify-lijst.

PS: Perfecte soundtrack tijdens een autorit, tijdens een uurtje computergetokken op je werk, of voor een zenmomentje thuis.

Pagina's