Al meer dan 45 jaar slaagt Johnny Clarysse erin om telkens een groot feest te maken! Samen met zijn pianotoetsen en met zijn accordeon zingt hij de pannen van het dak. Hij bekoort alle muziekliefhebbers met de hits van toen en nu!

Zijn concerten vinden plaats in Eetcafé 't Folk op maandagnamiddag, telkens van 14u tot 17u. Op de tonen van Johnny kun je ook genieten van lekkere koffie en taart en kan je bijbabbelen met de andere fans! De concerten van Johnny zijn gratis. Klik hier voor meer info over zijn optredens. 

Picknicken op de oude weide van Festival Dranouter is blijkbaar razend populair! Zowat alle data van pop-up picknick CHALET tijdens het voorjaar van 2022 waren volboekt. Daarom krijgt deze korteketenpicknick een vervolg tijdens alle weekends in september en oktober 2022. Geniet met je vrienden of familie van de lekkerste streekproducten, op deze historische locatie. Het adembemende panoramalandschap, jouw CHALET & de deugddoende rust krijg je er zomaar bij. Wie deze exclusieve picknickervaring wil boeken moet snel zijn, want er zijn maar een 3 chalets per dag beschikbaar. 

Pop-up CHALET is terug! Na twee succesvolle edities van Pop-up Resto CHALET het voorbije najaar, komt Dranoeter vzw met een Pop-up Picknick editie! Boek je CHALET en kom gezellig streekpicknicken met vrienden en familie met zicht op de uitgestrekte velden van Dranouter. 

Wist je dat Dranoeter vzw nu ook een vakantieverblijf uitbaat? En niet zomaar één! De accomodatie is, hoe kan het ook anders, volledig ingericht in de Dranouterse festivalsfeer. De Backstage is volledig rolstoeltoegankelijk en biedt slaapgelegenheid tot 12 personen. 

VAKANTIETIP: KROKUSACTIE IN DE KLANKMAKERIJ!

Als je tijdens de Krokusvakantie langskomt, krijgt elke bezoeker €1 korting!
​Dit vanaf zaterdag 26 februari tot en met zondag 6 maart 2022! 

Wie alle etappes van de Klankmakerij heeft doorlopen, verzamelt onderweg punten, experimenteert met klank en doet allerlei muzikale weetjes op. Reserveer snel je bezoekje voor een unieke uitstap!

Het komende seizoen mag je je verwachten aan binnenlandse én buitenlandse groepen uit het brede folkspectrum. Een greep uit het aanbod: Fulco, Rooted in Dranouter-artiest DRIES, Diana Jones, Tiny Legs Tim Band, Nathan Bell & veel meer.

Tijdens de Week van de Belgische Muziek stellen drie van onze favourites (Steven Reynaert, geluidstechnicus Marijn Dewulf en huisfotograaf Luk Dombrecht) - hun favoriete Belgische optredens uit MCD aan jou voor!

Vi.Be blikte terug op het eerste jaar van het Flanders Folk Network met stichtende leden Steven Reynaert (Muziekcentrum Dranouter) en Koen Garriau.

Onder de naam “Rooted in Dranouter” wil Muziekcentrum Dranouter in de toekomst nog meer interessante bands en muzikanten de kans geven om hun muziek verder te ontwikkelen. De "Rooted in Dranouter-artiest" kan onder andere repeteren, creëren en opnemen in de muziekclub in Dranouter.“Als het even meezit, kunnen concertliefhebbers Dries dit voorjaar live aan het werk zien in Muziekcentrum Dranouter.

Pagina's