Gratis Foyerconcert: LupaGangGang

Foyerconcert

LupaGangGang (tot voor kort Lupa Gang Gang Quartet)is een band die opteert voor een balans tussen instrumentaal en vocaal, tussen improvisatie en uitgeschreven muziek. Dansende beren beschreef: ‘Alles lijkt net niet te kloppen, alsof het een soundtrack is van struikelen, vallen en weer opstaan.’ En dat kunnen ze terwijl ze nog steeds volledige controle houden over de zwoele energie die hun muziek doordrenkt.

In augustus 2020 bracht het Lũpḁ Gang Gang Quartet hun EP genaamd ‘STALINGRAD’ uit. Deze is een muzikale speurtocht naar een ‘middle ground’ voor deze vier uiteenlopende jonge wolven. Mocht je STALINGRAD laten horen aan het publiek van ‘De Ideale Wereld’ in 2017 waar het kwartet hun debuut deed, zouden ze je haast niet geloven. Sindsdien heeft het kwartet dan ook een hele evolutie achter de rug. Van debuut ‘BḀNG’ in 2019 over Gent Jazz in 2020 tot shows in o.a. Flagey, C-Mine en Brussels Jazz Weekend. In het najaar 2021 kruipen ze in de studio met Nicolas Rombouts voor hun eerste full album. 

LupaGangGang is een frisse band die schippert tussen zoeken en vinden. Die zoektocht kun je het best live meemaken, want het constante enthousiasme en de ontembare energie dat ze hieruit halen, maakt het zoeken misschien nog juist iets interessanter dan het vinden!

Fris, vernieuwend, ondeugend en tonnen attitude: dat is het LupaGangGang

"Het parcours van Lũpḁ Gang Gang Quartet is er eentje om jaloers op te zijn." - Dansende beren (****)

Dit Foyerconcert is gratis. Wil je zeker zijn van je plaatsje, reserveer dan via reservatie@dranoutercentrum.be


Geniet je graag van een lekkere maaltijd in het Eetcafé net voor het optreden? Reserveer dan snel via deze link of 057 44 69 33

Lũpḁ Gang Gang Quartet - S T A L I N G R A D (Official Video)