Gratis Foyerconcert: Brent Beukelaer

Foyerconcert

Brent Beukelaer brengt kleine unieke verhalen uit een alternatief universum dat net om de hoek ligt. Met zijn Nederlandstalige indiemuziek schept hij een kleurrijke wereld die warm en fris is tegelijk. Geïnspireerd door artiesten als Nick Drake, Spinvis, Boudewijn De Groot, The National en in het bijzonder Lieven Coppieters (met zijn legendarische album Jus d’Orange uit 1976).

In 2016 won Brent de Belgische de prestigieuze Nekkawedstrijd. Daarna speelt hij o.a. op Festival Dranouter, in Het Depot (support Maaike Ouboter), de Arenberg (support Stoomboot) en de AB Club (support Walrus). In 2020 wint Brent Beukelaer met zijn band The Radar Station De Nieuwe Lichting op StuBru. Ook bij dit project is de vergelijking tussen Brents stem en die van pakweg Tom Smith (Editors) snel gemaakt.

Intussen borrelt Brents soloproject nu al enkele jaren achter de schermen. Dit jaar brengt Beukelaer zijn debuutalbum uit. Wie deze wereld even helemaal beu is, is meer dan welkom in die van Brent Beukelaer. Kleinkunst van de bovenste plank met een brede ladder, zodat iedereen erbij kan.

Dit Foyerconcert is gratis. . Registratie kan ter plaatse. Wil je zeker zijn van je plaatsje, reserveer dan via reservatie@dranoutercentrum.be.


Geniet je graag van een lekkere maaltijd in het Eetcafé net voor het optreden? Reserveer dan snel via deze link of 057 44 69 33.

Vanaf 1 november 2021 hanteren we zowel in het Eetcafé als Muziekcentrum Dranouter de controle op een Covid Safe Ticket. Bedankt om hier rekening mee te houden!  

Brent Beukelaer - De Uitgelezen Man (Officiële Videoclip)