Gratis Foyerconcert: Cardboard Cabin

Foyerconcert

Vanuit het afgelegen hutje van Cardboard Cabin, klinkt warme, dansbare folkmuziek. Intieme momenten worden afgewisseld met stevige powerfolk. Op het repertoire staan zelfgeschreven nummers: klassieke baldansen, maar ook het experiment wordt niet geschuwd. Een vrijplaats voor al wie even los wil komen van het gewoel van deze drukke wereld.

De broers Jeroen (accordeon) en Andreas (saxen) Werbrouck verdienden hun sporen in de folkwereld als duo onder de naam Katla (winnaar Podium van Muziekmozaïek 2016, Boombal, Gooikoorts, Queimada, …). In september 2019 begonnen ze aan een nieuw verhaal, samen met Flor Delombaerde (Isabelle et les Jean, ‘t Mouvement) op contrabas en Tim Orroi (Nitty Gritty, Cirqu’en Flêxe) op drums. Na maanden muziek schrijven, intensief repeteren en opnemen zijn ze klaar om de wereld in hun hut toe te laten.  Ze behoren behoren tot het selecte kransje genomineerden van eerste Flanders Folk Awards!  

Dit is een gratis foyerconcert. De plaatsen zijn echter beperkt. Wil je zeker zijn van je plaatsje, reserveer dan via reservatie@dranoutercentrum.be. Twee tickets per aanvraag! 

Onze coronagarantie:

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.


Geniet je graag van een lekkere lunch in het Eetcafé net voor het optreden? Reserveer dan snel via deze link of 057 44 69 33.