Gratis Foyerconcert: Sherman - UITGESTELD!

Foyerconcert

De muzikale terugkeer van een rastalent!


Sommigen herinneren zich Steven misschien nog van zijn jongere jaren bij Cream & Spices, de indiepop band uit Zonnebeke. Intussen is hij beter bekend als Sherman, zijn alter-ego als singer-songwriter en soloartiest. Het verhaal van Sherman begint in 2009, wanneer ‘On Your Side’ in de playlist van BBC2 komt, en Bossuyt een livesessie speelt in ‘The Janice Long Show’. Ook in België slaat de song aan. In november 2012 kwam debuutalbum Rise uit: catchy popsongs met originele en transparante arrangementen. In 2015 verschijnt de EP White City in een productie van Tom Coghe (bassist Goose) met wie hij samen in Cream & Spices zat. Drie jaar later duikt Sherman opnieuw de studio in voor de opnames van de ‘Parts’-EP (2018). Dit keer tekenen zowel Luuk Cox (Compact Disk Dummies, Loic Nottet...) als Tom Coghe (Goose) voor de productie. Na een korte pauze, begint Sherman terug te spelen overal te lande. Wie zijn passage zag bij de recente Dranouter Zomersessies weet dat Sherman garant staat voor sterke songs, een fluwelen stem en een top concert. 

daMusic over Sherman laatste single die hij uitbracht dit voorjaar: "Best Of Us klinkt alsof het van een andere planeet komt, een plaats waar geen voorjaarsmoeheid of Corona bestaat, maar alles pastelroos en –blauw kleurt en er geen stoplichten staan, maar iemand met een confettikanon aangeeft dat je verder mag rijden."

Dit concert is gratis mee te maken! De plaatsen zijn echter beperkt door de geldende coronamaatregelen. Registratie kan ter plaatse, maar je kan ook registreren via info@dranoutercentrum.be

Geniet je graag van een lekkere lunch in het Eetcafé net voor het optreden? Reserveer dan snel via deze link of 057 44 69 33. 

Sherman - Best Of Us (Official Audio)