GRATIS ONTDEKCONCERT: NOIA LLUNA

Concert
za 21/09 - 20u30

NOIA LLUNA is een groep onder de vleugels van Alexandra Gadzina. Soms ruige, soms wilde maar soms ook dromerige nummers die het publiek een verhaal vertellen.

Alle nummers zijn geschreven door Alexandra Gadzina. Van jongs af aan werd Alexandra omringd door de wonderlijke wereld van muziek. Het eerste instrument dat ze leerde bespelen, was piano toen ze zes jaar oud was. Op die leeftijd wist ze al dat zingen haar grootste passie en beste vorm van expressie was.

Op veertienjarige leeftijd stond ze in de Belgische finale van Junior Eurosong met haar zelfgeschreven nummer 'Big Bang'. In 2017 won ze 'Talent der Lage Landen', gevolgd door 'The Voice of Polonia' in 2019. De eerste EP van Noia Lluna kwam uit vlak voor de Covid-pandemie. Het album werd zeer positief ontvangen door de pers, maar de groep heeft niet veel concerten kunnen geven.

Met nieuwe nummers en album in het verschiet hoopt Noia Lluna op meer live ontmoetingen met het publiek. De koers blijft dezelfde als op het vorige album: NOIA LLUNA heruitvinden en de diepste emoties naar boven halen. Ongehinderd door genres of zelfs taal willen de muzikanten het publiek raken, laten voelen en het podium laten bruisen.

Felix Sandon van Luminous Dash over de EP "Pillow Fights":

"Frontvrouw Alexandra Gadzina schrijft poëzie en studeert jazz, maar debuteert hier met vier nummers die duidelijk beide invloeden met zich meedragen, en toch iets compleet anders brengen."

"Alsof ze dit alle dagen doen, gooit NOIA LLUNA er als afsluiter echter nog een Nederlandstalig nummer tegenaan. Op Binnenstebuiten valt alles in de plooi: hier klinkt Alexandra’s stem op haar krachtigst, echoën de snaren het weemoedigst en wordt een ongrijpbare schoonheid het prachtigst bezongen, terwijl voortdurend de fatale afloop van een film noir om de hoek loert"

Didier Becu van Luminous Dash over een live concert:

“Je mag er het gekende gif op innemen dat het een kwestie van tijd zal zijn vooraleer deze dame en haar groep, NOIA LLUNA, zal doorbreken. Te oordelen op wat we gisteren zagen, trouwens zeer luttele tijd.”

“Melodisch, net geen pop, maar wel voorzien van tegendraadse loops die deze songs een eigenzinnig karakter schenken.”

“De eerste single Pillow Fights liet ons al watertanden van wat ons te wachten staat. Een term hebben we er nog niet voor gevonden, maar wellicht is NOIA LLUNA de naam.”

Dit is een gratis ontdek concert! 

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

NOIA LLUNA - Pillow Fights (Official Video)