Bal Experience: Bargainatt (F)

Concert

(NL): Feest, feest, feest voor de dansliefhebber! Haal de danslustige dansbenen boven en vier samen met ons het einde van het voorjaarsseizoen, de start van het zomer. De jonge Franse goden van folkband Bargainatt staan te popelen om eigen composities en herwerkingen van traditionele deuntjes op het universum los te laten. Een universum dat zowel modern als authentiek is. De 4 muzikanten laten zich inspireren door dansen uit verschillende regio's van Frankrijk die hen nauw aan het hart liggen, telkens met respect voor de traditie en haar subtiliteiten. Van Auvergne tot Bretagne, via Poitou en Gascogne. Bargainatt garandeert een reis met meerdere kleuren en invloeden, vol energie en frisheid. In België zijn ze door de dansliefhebber al meermaals bekroond tot de publiekslievelingen en dat zal in Dranouter ook zo zijn. Kom, omarm en verspreid de liefde. OUI OUI OUI!

Camille STIMBRE: Viool en zang
Youmi BAZOGE: Viool + zang
Léon OLLIVIER: Diatonische accordeon + zang
Noé BAZOGE: Cello + zang

(FR): De compositions en revisites d'airs traditionnels, Bargainatt vous invite à la découverte de son univers à la fois moderne et authentique. Les musiciens puisent leurs inspirations dans les danses de diverses régions de France qui lui tiennent à cœur, tout en essayant de respecter au mieux les subtilités et traditions de celles-ci. De l'Auvergne à la Bretagne, en passant par le Poitou et la Gascogne, Bargainatt vous propose un voyage aux multiples couleurs et influences, plein d'énergie et de fraicheur.

Camille STIMBRE: Violon et chant
Youmi BAZOGE : Violon et chant
Léon OLLIVIER : Accordéon Diatonique et chant
Noé BAZOGE : Violoncelle et chant

VVK: 15 euro – ADD: 17 euro – Min 18: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Bargainatt / Napiello (Chapelloise) / Folkiri 2022