Sara Salvérius & Sun*Sun*Sun: ‘Pendulum’

Concert

Accordeoniste Sara Salvérius gaat in haar muziek op zoek naar beweging en rust. Zo probeert ze de onvoorspelbaarheid van het leven muzikaal te vatten. Voor Pendulum werkt ze met een wel heel unieke strijkkwartet: Sun*Sun*Sun.

Naast hun avontuurlijke palmares is ook hun sound ongeëvenaard én precies afgestemd op Sara haar werk. In samenwerking met vioolbouwer (en echtgenoot van) Pieter Goossens, werden alle instrumenten namelijk letterlijk uit hetzelfde hout gesneden. Elke bouwer heeft een eigen stijl, een eigen techniek en ‘sound’. Doordat de vier nieuwe instrumenten door dezelfde bouwer en uit hetzelfde hout gemaakt zijn, zullen ze dus ook perfect samen blenden.

Meer zelfs, omdat de vier instrumenten gelijktijdig door een op elkaar afgestemd strijkkwartet worden ingespeeld, zullen ze samen als één blijven groeien. 


Pendulum draait om verbinding. Verbinding tussen uitersten.


Vreugde en verdriet. Goed en kwaad. Innerlijke wereld en uiterlijk vertoon. En tussen al die uitersten: een rustpunt. Daar waar de tegengestelden elkaar raken. Waar de slinger een fractie stilhoudt.

Muzikanten:  
Sara Salvérius (accordeon), Jeroen Baert (viool), Yumika Lecluyze (viool), Karel Coninx (altviool) en Seraphine Stragier (cello).

Muziekcentrum Dranouter ondersteunt dit project met residentie tijd en productie. 

VVK € 20 - ADD € 22 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Grote Kleine Beer