Iwein Segers - 'Viva Morrissey and Marr' (Try-out concert)

Concert
di 26/03 - 20u00

Viva Morrissey and Marr!

Iwein Segers (Radio DJ, Acteur, Komiek en Zanger), Pieter-Jan De Weyngaert (Acteur en Muzikant, De Duiven, Iedereen Beroemd), Gianni Marzo (Gitarist bij o.a. Isbells en Marble Sounds) en Ephraïm Cielen (Muzikant, Laïka, HetPaleis, Ellen Schoenaerts Kwartet) vieren de zestigste verjaardag van Gitaar Genie Johnny Marr, maar ook de Zalige Zanglijster Morrisseywordt 65 op 22 mei 2024!

Wat maakt The Smiths nu nog steeds zo straf en wat zijn de nummers die hun elk apart zo uniek en iconisch maken? Tekst, muziek en uitleg krijg je van op de vier muzikanten hun slaapkamer die voor de volledigheid naar een podium in uw buurt wordt verplaatst. Teenage weltshmerz en vrolijke weemoed op de deuntjes van The Smiths maar ook The The, Richard Hawley en Modest Mouse passeren de revue... En enkele verrassingen, die U uiteraard niet had zien aankomen.


Maar voor ze heel Vlaanderen willen overwinnen met The Smiths, komen Iwein en de zijnen de show uit proberen voor ons vakkundig publiek in Dranouter! 

Het Eetcafe zal open zijn van 19u00. De keuken is deze avond gesloten. Deuren concertzaal open om 19u30, concert start om 20u00. 

Dit is een zittend concert.

VVK € 16 - ADD € 18 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5