Wat kan muziek toch magisch zijn. Er is niks mooier dan twee muzikanten die elkaar vinden. Wanneer er iets bijzonder gebeurt wanneer ze samenspelen.Het was het geval bij de Brit Matt Arthur en de Nederlandse Jara Holdert. Ze leerden elkaar toevallig kennen tijdens een gedeeld concert in Amsterdam in 2016. Ze luisterden naar elkaars muziek en het leek alsof ze elkaar al jaren kenden. De eerste song die ze samen speelden was pure magie. Het spelplezier spatte er van af. The Coo was geboren.

De warme, melancholische liefdesliedjes doen denken aan folk en pop uit de sixties en seventies, artiesten als Carole King & James Taylor, Crosby, Stills, Nash & Young en hedendaagse artiesten zoals Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion en Angus & Julia Stone. Hun eerste EP Amsterdam Moon kwam uit middenin corona. De plaat werd eind 2019 live opgenomen in Amsterdam. Momenteel werken ze aan een nieuwe plaat, die in het najaar van 2023 verwacht wordt en dus met dit concert wordt voorgesteld. 

“Latest single ‘If Only’ is the first song that Arthur and Holdert have ever written together. The sweet, harmonic folk number unearths the inception of their collaboration.” — For Folks Sake

Een concert op zondag, dus starten we al om 20u00!! 

VVK € 14 – ADD €16 – min 18  € 5 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

The Coo - Baby Won't You Please