Matt Andersen (CAN)

Concert

Als Matt Andersen het podium op stapt, brengt hij een leven lang muziek mee bij elke noot die hij speelt. Op zijn nieuwste album The Big Bottle of Joy draait het allemaal om zwaarbevochten feestvreugde; een dozijn songs doordrenkt met rauwe bluesrock, opzwepende Americana, bedachtzame folk en extatische gospel.

Andersen's fantastiche podiumpresence is te danken aan tientallen jaren ervaring in stoffige clubs, schemerige bars en grote theaters over de hele wereld, waar hij soulvolle optredens geeft die variëren van intiem tot de hele keet afbreken..In de studio heeft hij altijd hetzelfde oog voor detail en toewijding aan zijn vak gehad als in zijn liveshows, en het resultaat - een veelzijdig en aangrijpend oeuvre - heeft hem meer dan 23 miljoen streams op Spotify en 26 miljoen views op YouTube opgeleverd.

Naast het headlinen van grote festivals, clubs en theaters door heel Noord-Amerika, Europa en Australië, heeft hij het podium gedeeld en getoerd met Marcus King, Beth Hart, Marty Stuart, Greg Allman, Tedeschi Trucks Band, Randy Bachman, Jonny Lang, Serena Ryder en nog veel meer. Andersen won in 2013 en 2016 de European Blues Awards voor Best Solo/Acoustic Act, was de allereerste Canadees die de hoogste eer in ontvangst mocht nemen in de solocategorie tijdens de International Blues Challenge in Memphis in 2010, won de CIMA Road Gold Award in 2015 en heeft meerdere Maple Blues Awards gewonnen.

Roots die niemand onberoerd laat. Een topper die je dus echt niet mag missen! 

TICKETVERKOOP START VRIJDAG 16 JUNI  2023 om 10u! 

VVK € 23 - ADD € 25 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Matt Andersen - Shoes (Live at the Sonic Temple)