Envoyez les Violons! (F)

Concert

Profesionele violisten Gabriel Lenoir en Christophe Declercq wilden hun instrument op een avontuurlijke als toegankelijke manier presenteren. Daarom richten ze in 2006 het los vast collectie "Evoyez les Violons" op. Vandaag brengt dit project een dertigtal muzikanten samen rond volksmuziek voor viool uit de wijde omgeving van Nord-Pas-de-Calais.

Het doel van Envoyez les Violons! is om de viool in als zijn verscheidenheid als instrument te belichten. Alle violisten zijn welkom, speelvreugde staat centraal! 

ELV! spelen een repertoire van traditionele volksmuziek uit "Le Nord" (Noord-Frankrijk/België) of gecomponeerd door eigen muzikanten.

Voor hun 15de verjaardag plannen ze de opname van een live cd en komen daarvoor naar Dranouter. Maar geen live opnames zonder publiek, dus grijp nu de kans om aanwezig te zijn en dit imposant orkest (oa bekend van het Lindenboom Festival en hun eigen bal in Nieppe). 

Niet enkel op zaterdag, maar ook de dag erna! 

VVK: 10 euro – ADD: 12 euro – Min 18: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. Dit concert is een samenwerking met Radio Uylenspiegel