Alfred den Ouden Trio

Concert

Naar aanleiding van het 50 jaar op de planken besloot Alfred den Ouden (oervader Folkfestival Dranouter en coryfee van de Vlaamse traditionele muziek) om een trio te vormen met Lode Buscan en Gérald Ryckeboer,  twee bevriende muzikanten uit 'de streke van de schreve '(Westhoek ). Hij neemt ook samen met hen een nieuwe plaat op (uitgegeven bij B Mol) en wordt deze met dit concert gepresenteerd in Dranouter. 

Live brengt dit trio een ode aan de vermaarde LP die Alfred uitbracht in 1974: " Traditionele Volksmuziek uit Frans-Vlaanderen ".  De muziek is gebaseerd op de bourdonmuziek en de Vlaamse traditionele liederen, maar worden anders geïnterpreteerd dan in 1974. Dit concertprogramma wordt nog uitgebreid met enkele eigen composities en Vlaamse traditionals.

Deels een nostaligische trip en anderzijds een trio die vol ambitie naar de toekomst kijkt en volksmuziek eigentijds brengt. Een must voor elke Dranouter en volksmuziek fan! 

Let op: Matinee concert! Deurenn open om 16u30 - Concert om 17u30

VVK € 10 - ADD € 12 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.

Dit concert werd al meermaals uitgesteld. Wie al tickets had, blijven die natuurlijk geldig voor deze datum! 

Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen die van tel zijn voor deze activiteit.

TRIO Alfred den Ouden DEN DROGEN HARING / DE ZOUTE ZEE /