The Black Starlings

Concert

Johnny Clarysse is het muzikale fenomeen van de regio. Van klein tot groot podium, voor jong of oud, iedere keer pakt hij op zijn eentje het publiek helemaal in. Maar Johnny wil zich ook van een andere kant laten zien. Met The Black Starlings wil hij zich nu ook tonen als echte rocker! Met een uitgelezen selectie van hits uit de jaren 60 en 70 en een top band rond hem, zet hij de hele zaal op zijn kop. Denk aan de nummers van The Rolling Stones, Status Quo, Golden Earring, Creedence Clearwater Revival,  ZZ Top….  

Verwacht je aan een muziekfeest waar meezingen makkelijk is en stilzitten moeilijk. Johnny laat zich begeleiden door een groep van ras muzikanten die al hun sporen verdienden bij heel wat top coverbands.  Naast Johnny op hammond en synth, Dries Uyttenhove op zang en gitaar, Gilbert Oreel op bas, Marc Paelinck op drums en Jurgen Demeyere op gitaar en zang. 

Maar dat is nog niet alles: in het voorprogramma staat Fokkersvreugde! Een trio uit Poperinge dat zingt in het Poperings en over de kleine dingen des levens. Verleden jaar opende Johnny voor hen in het Muziekcentrum. Nu dus omgekeerd!

VVK: 15 euro – ADD: 17 euro

Timing:

  • Deuren open:18u30
  • Fokkersvreugde: 19u30
  • Black Starlings: 20u30

Dit concert is samenwerking tussen band en Muziekcentrum Dranouter. 

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.