Jaouad

Concert
za 26/06 - 20u30

Jaouad is een rebel die zijn lichaam als zijn canvas beschouwt. Deze creatieve duizendpoot gebruikt zijn eigen stem om anderen, die worstelen met hun gender & identiteit, een stem te geven. Hij streeft er ook naar om bewustzijt te creëren LGBT-rechten in de islam en daarbuiten. 

Als voormalig patissier, drag-artiest en halve finalist van The Voice van Vlaanderen, werkt hij momenteel aan zijn eerste album 'MESSIAS' samen met multi-instrumentalist, producer en componist Aiko Devriendt (Boogie Belgique). Hun stijl is een combinatie van spontane en associatieve impulsen, resulterend in muziek die je kan interpreteren als soul, pop, R&B en gospel. Veelzijdig, we know! Die losse combinatie van spontane vondsten en melodieën blijven aan je lichaam plakken. Jaouad en Devriendt vonden de juiste muzikanten om hen te vergezellen op het podium. Samen brengen ze Jaouads verhaal. 

Het mag duidelijk zijn: net als Jaouad zelf, laat ook debuut ‘MESSIAS’ zich niet in een hokje wurmen. Single 'Light' laat je proeven van een hemels gevoel waarmee je je dagelijkse sleur kan doorbreken.

VVK € 14 - ADD € 16 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

JAOUAD - HARD TO LOVE

Light

100% CULTUUR: Jaouad Alloul stelt eerste album #MESSIAS voor