Gregory Frateur & Pieter Theuns (volzet!)

Concert

Zanger Gregory Frateur (Dez Mona) en luitist Pieter Theuns (Baroque Orchestration X) zijn geen onbekenden voor elkaar. In 2011 brachten ze als Dez Mona & BOX het alom geprezen SÁGA uit. In 2021 kondigen ze de geboorte van een langverwachte opvolger aan. 'LUCY’ is goddelijk noch aards, man noch vrouw. Thuisloos, maar diep geworteld.

Frateur en Theuns brengen het verhaal van heel verschillende mensen die boven alles het verlangen naar een thuis delen. De inhoud en inspiratie komen niet uit heilige boeken, maar groeien uit verhalen die worden aangereikt door mensen van over de hele wereld. De muziek zoekt opnieuw het grensgebied op tussen pop en klassiek, met referenties aan tijdloze vormen.

Voor deze reeks intieme concerten strippen ze de rijk gearrangeerde muziek tot een basis van stem en theorbe (barokluit). In deze tijden van afstand zoeken ze samen met de toeschouwers plekken waar de muziek weer dichterbij mag zijn. Frateur en Theuns brengen deze reeks intieme duoconcerten op bijzondere plaatsen doorheen Vlaanderen, waarvan Muziekcentrum Dranouter er  een van is. 

Aanrader! 

Dit concert is mogelijk dankzij de ondersteuning van de Vlaamse Overheid

Door de geldende coronamaatregelen beperken we dit concert tot 50 mensen in het publiek en gaat het concert door in open lucht. Er is enkel voorverkoop, tickets aan de deur zijn niet mogelijk.  

VVK € 15 -  Ledenkorting €2 

 

Onze coronagarantie:

Mocht een optreden van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden (op deze of op een nieuwe datum) dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen. 

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Dez Mona - How Beautiful