Hayseed Dixie (US): - UITGESTELD!

Concert

UPDATE: Covid 19 blijft onze concertagenda op zijn kop zetten.

Ondanks verwoede pogingen van de heren van Hayseed Dixie om de “overtocht” te maken, hebben ze toch besloten de geplande Europese tour uit te stellen. Poging drie om het concert te laten doorgaan, laten we natuurlijk niet schieten! We hoopten al een nieuwe datum te communiceren, maar het definitief vastpinnen is nog niet gelukt. Wanneer de nieuwe datum duidelijk definitief vast staat, dan ben jij als tickethouder de eerste die dat zal weten. 

Wat te doen met je ticket? Het ticket blijft natuurlijk geldig voor de nieuwe datum. Indien het echt niet lukt op de nieuwe datum, zorgen we voor de terugbetaling van uw tickets. We vragen wel nog even af te wachten tot de nieuwe datum is gekend, zodat u zeker kan in schatten of het lukt aanwezig te zijn of niet. In de mail die zal volgen met de nieuwe datum, geven we u dan de keus om je ticket te laten terug te betalen of te behouden.

Hayseed Dixie begon op een zomerdag in 2000 toen John Wheeler en Mike Daly ongeveer genoeg whisky hadden gedronken om een heel leger dronken te maken en besloten om in Johns studio te jammen. Toen hij en Mike in hun dronken epifanie ontdekten dat Lost Highway van Hank Williams en Highway to Hell van AC/DC perfect "samenmashten" , namen ze onmiddelijk deze openbaring op. Samen met nog enkele bevriende muzikanten hadden ze in geen tijd tien AC / DC-nummers opnieuw uitgevonden als Appalachian Mountain hillbilly rave-ups.

Resultaat sindsdien: Vijftien albums - bestaande uit zowel origineel materiaal als herinterpretaties van bekende rocknummers - en meer dan een half miljoen platen met meer dan 1200 live shows in 31 verschillende landen. Hayseed Dixie zijn de onbetwiste oervaders van Rockgrass. Er zijn veel copycats, bekeerlingen en discipelen. Maar accepteer geen imitaties, these guys are the real thing!

In 2017  bracht Hayseed Dixie hun 15de studioalbum uit: een verzameling van zowel eigen nummers als herinterpretaties van R&B en Soul-klassiekers. Dans met ze mee terwijl ze in hun eigen nummers vragen stellen als: “Waarom geloven we nog steeds dat er zoiets bestaat als 'ras'?” “Zijn concepten als 'natie' en 'nationaliteit' echt nuttig voor mensen die bakstenen leggen of niersteenoperaties uitvoeren? "En" Waarom klinkt elk nummer altijd beter met een banjo in de mix?  "

Mis hun enige concert op Belgische bodem niet tijdens hun Europese toer en reserveer als de bliksem tickets! Doordat het moeijlk stilstaan is op de muziek van deze jongens, is dit een staand concert.

VVK € 16 - ADD € 18 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.
Let op: We werken op deze drukke dag met de vernieuwde concertkaart! De vernieuwde concertkaart komt halfweg maart online.

Hayseed Dixie - Buffalo Soldier video (Official)