SUKR - LAATSTE TICKETS!

Allerlei

Up route noa ’t vrèmde. Om te klawier’n en labeur’n.
Nuus enigste doel; è beter’n thuus. Doa, woa damme zelve nooit zyn. 
Bitroap’n of briek’n. Dat è makt gin verschil ennè.

Werkmigratie is van alle tijden. Waar wij vroeger vertrokken, vertrekken zij nu naar ons. SUKR is een bitterzoete trip over de zoektocht  naar beter, naar vrijer, naar altijd maar meer. Over de grens tussen zin en waanzin, in een vroeger en het nu. Over grenzen trekken en over grenzen gaan. Een bovenlokale muzikale theater voorstelling over een globaal fenomeen,  gebaseerd op interviews en in de gekende verpakking van Het Eenzame Westen;  het inzetten van talen en dialecten als versterking van de inhoud  en humor als zalf voor een harde werkelijkheid.


spel: Brajan Bartikowski, Darya Gantura, Tom Ternest, Isabelle Van Hecke en Roland Delannoy - regie: Tom Dupont - dialectcoach: Roland Delannoy - muziek: Katrijn Deneir en René Pusoma - kostuums: Anne Demeere - scènebeeld: Giovanni Vanhoenacker - licht en geluid: Lorin Duquesne en Mattias Sercu - huisfotograaf: Carlo Verfaille - productie: Lien Verlinde en Greet Van Maele - zakelijke coördinatie: Evy Vancalbergh

Met de enthousiaste medewerking van de koorzangers van dé Academie, vele regionale liefhebbers en de afdelingen “decor en etalage” en “creatie en mode ” van De Heilige Familie. SUKR is een coproductie met CO7, stad Ieper, stad Poperinge, Het Laatste Bedrijf en Cronos Invest en kwam tot stand met de steun van de Vlaamse Overheid en de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid.

Er staat met deze voorstellingen heel wat lokaal talent (oa met in de hoofdrol Roland Delannoy bekend het Volkstoneel Frans Vlaanderen) op het podium en deze voorstelling gaat dan ook door in samenwerking met de gemeente Heuvelland en technische ondersteuning van Flor Barbry's Volkstoneel voor Frans-Vlaanderen.   .  

De voorstelling start stipt om 16u30! 

VVK € 18 – ADD € 20 

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk na de voorstelling is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.