Muzikale wandeling: Berg vol Verhalen (Volzet!)

Allerlei
za 17/07 - 16u00

Recht voor Muziekcentrum Dranouter staat hij in al zijn glorie te blinken: de Kemmelberg! Niet alleen de gesel van menig wielrenner, maar ook vooral een berg vol verhalen. Met heel wat humor, een streepje muziek en vooral heel veel vertelvakmanschap, leidt Yves Bondue je over Vlaanderens hoogste heuvel. Een tweetal uur word je op sleeptouw genomen door deze meesterverteller en leer je de minder gekende kanten van de historie van "de Kemmel" kennen. Centraal staat Louise Poty, een jonge Française die op zoek gaat naar sporen van haar overgrootvader die is gesneuveld tijdens WOI. Ze ontmoet op de Monteberg de jonge Lander. Hij vertelt haar op mooie plekjes verhalen over Kelten, een middeleeuws magisch paard en andere bergbewoners. 

DATA:21 augustus 2021

Start telkens om 16u.

Maar dat is nog niet alles: de wandeling kan je afsluiten met een glas en een hapje op het terras van het  Eetcafé 't Folk. Reservatie kan via de tickets! 

OPGELET: de wandeling start en eindigt op De Dries (markt Kemmel)! 

 
Tickets: 

  • €32: Wandeling + maaltijd
  • €12: Enkel wandeling

De maaltijd bestaat uit: ribbetjes met frietjes en gemengde sla. Inclusief water en wijn
Veganistisch alternatief is mogelijk (vegan caesar salad). Gelieve dit op voorhand door te geven via de ticketreservatie. 

Deze activiteit kan geboekt worden door groepen op een overeen te komen datum. Meer informatie: info@dranoutercentrum.be of  bel 057 44 69 33