Irmelin, dat zijn drie mooie dames die puur vertrouwen op hun stem. Al 18 jaar lang vertelt dit Zweedse trio met grote passie hun verhalen. Ze bieden ons een set aan van oude en nieuwe volksliederen en doen dit volledig a capella. Wie dacht dat a capella achterhaald was, zal zijn mening dringend moeten herzien! Vooral met hun unieke polyfone ‘kulning’ onderscheiden ze zich. Ze zijn niet alleen uitstekend wat de toonhoogte betreft, maar eens hun drie stemmen samenklinken spat de synergie ervan af. Beleef een relaxed avondje eeuwenoude traditie!

VVK €13 - ADD €15 - min 18 €5 - Ledenkorting €2

_____________________________________________________________________________________________________________________

HYGGE is het onvertaalbare Deense woord voor qualitytime en de magische levenswijze van de Denen. Zoek het geluksgevoel niet langer op want deze winter brengt Dranouter Centrum de Hygge feel-good factor naar de Westhoek.  Het Deense Hygge laat zich niet eenvoudig vertalen en juist daarom willen wij jullie de gezelligheid, het samenzijn en het diepe gevoel van rust en blijdschap zelf laten ervaren. De lange, donkere en gure winteravonden lenen zich perfect voor het aanwakkeren van je Hygge-gevoel. Door het aangepaste interieur word je meteen in de Danish mood gekatapulteerd en glijden de dagelijkse beslommeringen zo van je af.  Het programma bestaat dan ook alleen maar uit Scandinavische bands.

Wil je ook ten volle Hygge worden, opteer dan voor de all-in formule en pik alle vier de concerten mee. Relaxen in de vierde graad verzekerd! Uiteraard kunnen ook losse tickets verkregen worden voor wie zijn nieuwsgierigheid naar deze allesomvattende ervaring moeilijk kan bedwingen!

In samenwerking met Kringwinkel West

Irmelin

IRMELIN teaser - Swedish Folk Songs - release in January 2016