Kinderkunstendag: Floopi en het muziekfeest!

Kinderactiviteit

Floopi, Flippa en al hun vrienden zijn volop het grote muziekfeest aan het voorbereiden. Ze oefenen van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat voor de grote muziekwedstrijd. Iedereen wil natuurlijk meedoen en zet zijn beste beentje voor. Enkel Flippa weet nog niet welk instrument ze zal spelen. Zoeken jullie met haar mee? Maar…. Heks Harrekrats wil ook meedoen aan het muziekfeest en maakt haar eigen instrument. Een vals en oorverdovend lawaai klinkt van het bos tot aan de stad. Niemand kan nog rustig oefenen! Slagen ze erin de heks te doen stoppen? Zou ze mogen meedoen aan het feest? Of gebruikt ze haar zwarte toverkracht? Als dat maar goed afloopt!

Oude sokken kregen een tweede leven in het poppentheater van Floopi, Flippa en hun vrienden. Annelies Detru & Trui Allemeersch nemen groot en klein mee, in de wonderlijke wereld der muziek en fantasie.

Prijzen & Praktisch

  • Deze voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar en hun (groot)ouders natuurlijk!
  • Deuren open om 10u30 - Voorstelling om 11u! (STIPT) 
  • Tickets: 6 euro (te bestellen via de ticketlink rechts op deze pagina)
  •  
  • Leden van de Gezinsbond krijgen 1 euro korting via spaarkaart, breng die dus zeker mee om ter plekke die op je kaart te zetten!
  •  
  • Organisatie: Muziekcentrum Dranouter ikv Kunstendag voor Kinderen en in samenwerking met Gezinsbond Kemmel, Wulvergem, Nieuwkerke, Dranouter

Aanrader: kindermenu in Eetcafé 't Folk

Wil je blijven eten na deze fantasierijke familievoorstelling, aarzel dan niet! Enkel deze middag serveert Eetcafé 't Folk hét kindermenu bij uitstek: balletjes in tomatensaus met puree & een ijsje (€ 9.50). Mama's, papa's en grootouders kunnen à la carte bestellen. Klik hier om de vernieuwde winterkaart van Eetcafé 't Folk te bekijken.

Reserveer tijdig je tafeltje via deze link of via 057 44 69 33! 

  

 

Vanaf 1 november 2021 hanteren we zowel in het Eetcafé als Muziekcentrum Dranouter de controle op een Covid Safe Ticket. Bedankt om hier rekening mee te houden!