Ekko + Jacques Stotzem

Concert

In de huidige gitaarwereld is Jacques Stotzem een van de “fingerstyle” gitaristen met de meest omvattende en veelzijdige stijl. De Belgische gitarist leerde zichzelf gitaar spelen en is voor vele akoestische gitaarfans een absolute favoriet. Zowel de gespecialiseerde pers als collega-gitaristen prijzen zijn volmaakt technisch meesterschap en zijn onfeilbaar gevoel voor de juiste noot op de juiste plaats. Stotzems aandacht voor melodie, zijn dynamisch spel en grondige harmonische kennis vormen de bouwstenen voor zijn uniek geluid. Het bewijs: 16 cd's, waaronder eigen materiaal, akoestische herwerkingen van klassiekers van o.a. de Rolling Stones, Jimi Hendrix en een tribuut-cd aan Rory Gallagher.

Ekko is drie muzikanten met verschillende achtergronden, aanvullende muzikale visies gecombineerd met een gemeenschappelijk verlangen om samen frisse, nieuwe en originele muziek te maken en spelen.
De accordeon (Pablo Golder) en trompet (Antoine Dawans) nemen hun plaats in naast de mandoline (Lorcan Fahy) voor een organisch geluid met accenten uit folk, Ierse muziek en jazz. Het Waals trio staat garant voor een onverstoorbare groove, krachtige melodieën vol energie en een flinke dosis improvisatie!

Een dubbelconcert met een unieke inkijk op de Waalse muziekscene!

,Met Jacques Stotzem (gitaar), Lorcan Fahy (mandoline), Pablo Golder (accordeon) en Antoine Dawans (trompet).   

VVK: 16 euro – ADD: 18 euro – Min 18: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33

Dit concert is een fijne samenwerking tussen Muziekclub 't Ey en WESP vzw

Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen die van tel zijn voor deze activiteit.