Myrddin

Concert

Myrddin is een ware muziektovenaar die zijn gitaar en flamenco gebruikt om je naar andere werelden te leiden. Zwervend voor eeuwig tussen sferen, vond hij onderweg een nieuwe wereld. Na samenwerkingen met onder meer vader Koen, Jef Neve, Gabriel Rios, Wannes Van de Velde, Ariaga, Alaín Perez, La Susi en vier albums met eigen composities, werkt hij momenteel aan volume één van een driedelige soloalbumset, die begin 2020 op vinyl en CD wordt uitgebracht op het label Zephyrus Records. "Myrddin -Monstruos Y Duendes Vol. 1: Myfyrio"[ZEPLP047] De muziek van Myrddin gaat door merg en been en is zowel complex, passioneel ritmisch als diep emotioneel. Zijn snelheid lijkt soms buitenaards, maar wie de tijd neemt om intensief naar zijn muziek te luisteren, vindt al snel een immense wereld van pure emoties, schoonheid en vrede.

Over Myrddin: 

"... De jonge gitarist maakt met Novar een plaat die zijn virtuositeit in het zonnetje zet, zonder dat het pedant wordt."
De Morgen

"Luisterend naar Myrddin hoor ik veel meer dan gitaarspel. Gaandeweg word ik meegezogen, meegelokt op zijn zoektocht, alsof ik word uitgenodigd om eraan deel te nemen. Myrddins spel heeft ook iets van theater; het doek gaat open, de lampen gaan aan, de stilte treedt in en dan voel je dat àlles nu mogelijk is, dat er wonderlijke, onverklaarbare dingen te gebeuren staan."
Wannes Van de Velde

VVK € 15 - ADD € 17 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Myrddin - Sarah