Tjens Matic (Try out)

Concert

Wat mogen we verwachten?  Toen Arno (Hintjes) nog een jong veulen was, voerde hij een band aan die Tjens Couter heette en met die groep speelde hij onversneden bluesrock. Tjens Couter werd TC Matic, een groep die begin jaren 80 het ingeslapen Belgopop landschap wakker schudde met hun vernieuwend geluid.  Zo vernieuwend zelfs dat critici nog steeds geen passend hokje hebben gevonden om de naar okselzweet ruikende, passionele, ritmische en multilinguïstische postpunk van TC Matic in te stoppen. De band heeft genoeg licht ontvlambare muziek bij elkaar geschreven om u een concert vol adrenalinestoten te serveren. Tel daarbij het meest gloeiende uit het sowieso al withete repertoire van Tjens Couter en u weet dat u niet ongeschonden uit deze nu al legendarische concertavond zal geraken.

Verwacht geen greatest hits show, maar een vet rockconcert dat het rauwste van Arno's ouder werk op u zal loslaten.  Want volgens de oerrocker ontbreekt de huidige muziekscene anarchie en ballen! U bent bij deze gewaarschuwd. 

VVK €16 – ADD €18 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via info@dranoutercentrum.be of 057 44 69 33.