De Heetste Bingo! - VOLZET

Allerlei

Nadat Ridge op Festival Dranouter 2019 de voorzittersverkiezing won van Feestcomiteit Dikkebusstraat, is hij toe aan zijn eerste evenement. En dat doet hij meteen voor het goede doel. Kersvers voorzitter Ridge organiseert op zondag 8 december 2019 een bingo t.v.v. De Muziekbank! Samen met ex-voorzitter Lode stelt hij een mooie prijzentafel samen. Ambiance verzekerd!
 

PRAKTISCH

De inkom voor de bingo is gratis. Wel vragen we om vooraf je plaats te reserveren voor de Heetste Bingo. Dat kan per e-mail via info@festivaldranouter.be. Je ontvangt van ons een e-mail terug om je inschrijving te bevestigen. 

Ter plekke kan je bingokaart(en) aankopen. Eén kaart kost 2 euro. Lode en Ridge verzamelden heel wat mooie prijzen voor de winnaars...

OPMERKING: DE HEETSTE BINGO IS VOLLEDIG VOLZET.

THE PLACE TO BE

Zondag 8 december 2019
Eetcafé 't Folk (Dikkebusstraat 234 - 8950 Dranouter)
Ontvangst: 14u30
Start bingo: 15u

HONGERTJE?

Tijdens de bingo kan je aan de bar van Eetcafé 't Folk enkele lekkernijen bestellen:

  • Dranouters rijssttaartje: 2,50 euro
  • Soep met broord: 3 euro euro
  • Friet for life: 3,50 euro
  • Vegan chocomousse: 2,50 euro
  • Portie gemengd (klein en groot): 4,50 euro / 6 euro

T.V.V. DE MUZIEKBANK

Deze bingo kadert in Dranouter For Life, waarmee Dranoeter vzw en vzw Muziekcentrum Dranouter initiatieven opzetten t.v.v. de Warmste Week. De hele maand december kan je in Eetcafé 't Folk terecht voor Picon For Life. De volledige opbrengst van de activiteiten gaat naar "De Muziekbank", een project van Streekfonds West-Vlaanderen.

Feestcomiteit Dikkebusstraat is een straattheaterproductie van Festival Dranouter met steun van de Belgische Taks Shelter.