Marja en Annelies (Hygge/Foyerconcert)

Foyerconcert
za 28/10 - 20u30

Marja Suppönen groeide op in een muzikale Finse familie en ontwikkelde reeds op jonge leeftijd de liefde voor muziek. Ze is actief als lyricist, singersong writer en zangeres in verschillende projecten. Zo nam Marja reeds een aantal cd's op met de groep "Rhinestone lives". De liefde bracht haar naar het exotische Poperinge en is sindsdien actief in de regio met verschillende projecten. 

Annelies Detru uit Reningelst is  als gitariste actief in verschillende projecten: onder andere in de jazz manouche groep Datswingdt en dus nu ook in duo met Marja.

Dit is een gratis foyer concert en kadert ook in de Hygge concert reeks van het najaar. 

HYGGE is het onvertaalbare Deense woord voor qualitytime en de magische levenswijze van de Denen. Zoek het geluksgevoel niet langer op want deze winter brengt Dranouter Centrum de Hygge feel-good factor naar de Westhoek.  Het Deense Hygge laat zich niet eenvoudig vertalen en juist daarom willen wij jullie de gezelligheid, het samenzijn en het diepe gevoel van rust en blijdschap zelf laten ervaren. De lange, donkere en gure winteravonden lenen zich perfect voor het aanwakkeren van je Hygge-gevoel. Door het aangepaste interieur word je meteen in de Danish mood gekatapulteerd en glijden de dagelijkse beslommeringen zo van je af.  Het programma bestaat dan ook alleen maar uit Scandinavische bands.