BAL EXPERIENCE: Marie Paulette (F) + Witloof (F) + workshops

Concert

Met Bal Experience willen we niet alleen een top bal met top balfolk aanbieden, maar organiseren we ook nog dansateliers in de namiddag en dit is deze keer niet anders!

PROGRAMMA  

* 13:30 tot 15:30

dansworkshop met Marie Paulette 
Initiatie "Traditionele dansen uit Frankrijk". Deze workshop is vooral gericht op beginners, maar ook gevorderden kunnen heel wat opsteken! 

*16:00 tot 18:00
dansworkshop met Marie Paulette 
Initiatie "Traditionele dansen uit Frankrijk". Deze workshop is vooral gericht op beginners, maar ook gevorderden kunnen heel wat opsteken! 

* Deuren open om 19u45

* Bal

20u00u - 21u45: Witloof
Een drumstel, een fluit, twee doedelzakken, een klarinet, een diatonische accordeon en een elektrische gitaar. Dé ingrediënten om mens en menigte ten dans te vragen. Witloof, een zeskoppige band uit Noord-Frankrijk, laat jou reizen en bewegen doorheen hun uiteenlopende composities. It’s rock, it’s traditional, it’s good!

22u00 - 23u30: Marie Paulette
Het Duo Marie Paulette uit Noord Frankrijk (Calais) speelt traditionele muziek, maar dan in een rock jasje. Dit knotsgekke duo overgiet hun muziek met wat elektrische gitaar, zang en geluidseffecten. Zij worden geïnspireerd door traditionele dansen en vormen die opnieuw en net even anders, naar een elektrische en bijna kosmopolitische trance. Met diatonisch accordeon, elektrische gitaar en vocals (bege)leiden zij de dansers de vloer op.

Marie Paulette is ondertussen een gekende, gewaardeerde naam bij Muziekcentrum Dranouter. In mei 2023 brachten ze hun neotrad met een magische twist live tijdens het Modderland Fiets Festival in samenwerking met Westtoer, Toerisme Vlaanderen en Gemeente Heuvelland.

Vincent Evrard: gitaar, samples en zang

Coline Ledoux: diatonische accordeon en zang

Meer weten over het Modderland Fiets Festival? Klik hier!

Zien hoe leuk het was? Klik hier!

Editie 2024 is in de maak en gaat door op 9,10 en 11 mei 2024! Je kan tickets kopen via onze programma pagina 

De 20 favoriete traditionele songs van Marie Paulette op repeat zetten? Klik hier!

Tickets: 

  • Prijs dansworkshop: € 10 per workshop of  € 16 voor allebei 
  • Prijs Bal + 2 dansworkshops: € 26 (enkel via voorverkoop!) 
  • Tickets Bal: VVK € 15 - ADD € 17

Tussen workshops en bal kan u terecht in het Eetcafé voor een lekkere maaltijd. Een tafel reserveren in het Eetcafé kan via deze link of 057 44 69 33.