Martyn Joseph (WA)

Concert

Martyn Joseph uit Cardiff wordt de Welsh version van Bruce Springsteen genoemd. Hij maakt intense liedjes en is een fenomenale gitarist. In zijn 30-jarige carrière heeft hij 32 albums geschreven, meer dan een half miljoen platen verkocht en duizenden liveoptredens afgewerkt.

Onze singer-songwriter staat vooral bekend om zijn zeer gepassioneerde live concerten. Met enkel zijn gitaar en zijn uitzonderlijke stem, creëert hij een geluid dat energiek, meeslepend en gepassioneerd is. Of hij nu moet optreden voor 100 mensen of 20 000 mensen, zijn passie en overgave blijft hetzelfde. Hij blaast letterlijk en figuurlijk zijn publiek weg.

Vele toeschouwers beschrijven zijn concerten regelmatig als hun meest intense concertervaring ooit. Zijn songs staan bol van sociale bewogenheid, zonder prekerig over te komen. Dit optreden belooft alvast een uitzonderlijke performance te worden. Een ware aanrader voor de liefhebbers van folkrock!

VVK: 14 euro – ADD: 16 euro – Min 18: 5 euro

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

I Searched For You - Martyn Joseph