Diana Jones (US)

Concert

Deze intense Amerikaanse singer-songwriter schreef prachtige, donkere liedjes die hun oorsprong hebben in de Appalachische folktraditie. Van duistere murderballads tot plattelandsromantiek, Diana Jones weet het allemaal beeldend te brengen.

Haar song 'If I had A Gun' bracht ze al live bij Jools Holland. Joan Baez nam dan weer haar lied 'Henry Russell’s Last Words' onder handen. Daarnaast producete ze het lied ‘Song To A Refugee’ samen met de Grammy Award-winnende componist en muzikant David Mansfield.

Met de Song ‘Song To A Refugee’ richt ze zich vooral op de verhalen van onze tijd. Ze biedt een direct antwoord op een kunstzinnige manier en spreekt voor wie geen stem heeft. Een vrouw met een groot hart die gevoelige thema’s niet uit de weg gaat en die een mens tot inzicht brengt.

VVK: 14 euro – ADD: 16 euro – Min 18: 5 euro  

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Dit concert werd al meermaals uitgesteld. Wie al tickets had, blijven die natuurlijk geldig voor deze datum! 

 
Onze coronagarantie:

Mocht een optreden van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een concert!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.

Diana Jones-All My Money On You