Hartwin + Geronimo (NIEUWE DATUM)

Concert

Geronimo is het soloproject van Jeroen Geerinck (Snaarmaarwaar, Hot Griselda, Spilar). Jeroen is een muzikant en producer, actief in de Belgische folkscene. Als muzikant staat hij vooral bekendvoor het toevoegen van een energieke drive bij de bands waarin hij speelt. Als producer en studioingenieur heeft hij ook vooral ervaring in het maken van folk albums en is steeds op zoek naarnieuwe manieren om deze muziek fris en hedendaags te maken. Met "Geronimo" kan hij meer dan ooit experimenteren met het mixen van genres, zonder compromissen. Het album 'Run high' mikt op een positieve energie

Sinds 2010 befolkt Hartwin de internationale podia als professioneel muzikant. Zijn eigengereide stijl is een muzikale mix van Europese traditionele muziek, die hij distilleert in unieke composities.Met de bands Trio Dhoore & Estbel toerde hij de voorbije jaren doorheen heel Europa, Canada en de VS. In 2018 publiceerde Hartwin het boek “Out of the box” met honderd eigen melodieën.

Hartwins eerste solo-cd “Waterman” (2020) bevat tien sets met fijne melodieën van eigen hand, ingespeeld met de nodige fragiliteit en verfijning. De albumtitel is een verwijzing naar Hartwins sterrenbeeld. De eerlijke en intimistische muziek op deze cd zijn een reflectie van de symbiose tussen Hartwin en zijn instrument, de diatonische accordeon. Een ‘less is more’ album. Het ontdekken waard. 

VVK € 11 - ADD € 13 - Ledenkorting €2 

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen die van kracht zijn voor deze activiteit.

run high - geronimo

Hartwin Dhoore - Sailors