Airboxes - releaseconcert Confluence

Concert
sam 12/10 - 20h30

Bert Leemans en Guus Herremans zijn al meer dan een decennium bevriend en delen een onuitputtelijke passie voor muziek. Als ervaren muzikanten hebben ze samen een indrukwekkend repertoire opgebouwd, variërend van meeslepende dansmuziek tot intieme luisterstukken.

Hun gezamenlijke muzikale reis begon kort na hun ontmoeting en al snel werden ze met hun nieuwe band opgemerkt in binnen- en buitenland. Als drijvende kracht achter projecten zoals Les Bottines Artistiques, EmBRUN, Triple-X & Phlox, hadden ze al heel wat ervaring opgedaan in het internationale circuit. Met Airboxes leidde hun muzikale reis hen naar enkele van Europa's meest prestigieuze festivals, waaronder Entrudanças in Portugal, Dranouter Festival & Boombalfestival in België, CaDansa in Nederland... om er maar een paar te noemen. In 2017 bundelden Bert en Guus officieel hun krachten om Airboxes te vormen, een muzikaal project dat hun diepe liefde voor het accordeon viert en de grenzen van traditionele accordeonmuziek overschrijdt.

Met het nieuwe, tweede album "Confluence" bereiken Bert en Guus nieuwe hoogten. Dit album, verrijkt met toevoegingen van bandoneon, piano en accordina, weerspiegelt de voortdurende evolutie en creativiteit van het duo. Airboxes neemt het publiek mee op hun voortdurende muzikale ontdekkingsreis, waarbij de magie van akoestische instrumenten en de grenzeloze creativiteit van Bert en Guus samenkomen voor een onvergetelijke luisterervaring.

VVK € 15 - ADD € 17 - Min 18 € 5 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Airboxes - salle à manger (official video)