Gratis concert: Elis Floreen

Concert

Elis Floreen is een singer- songwriter en producer uit Limburg. Haar liedjes worden geboren uit kleurrijke en onvoorspelbare verhalen. Haar kinderjaren waren altijd gevuld met muziek uit de jaren zestig, zeventig en tachtig. Die pikte Elis op en verweeft ze in haar liedjesschrijven.

Tijdens de pandemie bracht Elis Floreen enkele jaren door in Kopenhagen om andere genres te verkennen en haar werk als songwriter en producer te verfijnen. Het afgelopen jaar was Elis een finalist voor Sound Track 2023 en De Nieuwe Lichting 2024 van Studio Brussel, terwijl ze werkte aan haar debuutalbum met producer Jo Francken.

Op het podium creëert ze een wereld van avant-gardistische folkpop waarin je jezelf kunt onderdompelen, verhalen om in te verdwalen en liedjes om op te wiegen of op te dansen. Denk aan een mix van Kate Bush, Kadhja Bonet, Paul Simon en Natalia Lafourcade.

Elis Floreen over zichzelf: Ik ben Elis Floreen, de nachtmerrie van je kapper en ik heb een hekel aan het opnemen van vocalen in spijkerbroeken. Voordat ik 30 ben, wil ik een hond en een vaatwasser hebben. Ik verander ongeveer elke 3 maanden van kapsel, soms droom ik ervan dat Cate Blanchett me komt ontvoeren en we verliefd worden. Ik ben een parttime bewoner van Kopenhagen, ik kleedde me vroeger als Jack Sparrow en... Ik maak liedjes over van alles en nog wat!

Top talent waarvan wij overtuigd zijn dat ze een grote zal worden. Dit wordt een concert waar je later mee kan opscheppen: "Ik heb ze nog zien spelen in Dranouter in een intieme setting en dit voor geen geld!". Letterlijk, want dit is een gratis foyerconcert! Wees erbij!  

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Elis Floreen - Carver (Lyric Video)