Keywest (IE)

Concert

Keywest is een meermaals bekroonde, meervoudig platina verkopende onafhankelijke folk pop band uit Ierland rond zanger Andrew Kavanagh. Ze begonnen op straat te spelen over heel Ierland te spelen, aanvankelijk alleen om te overleven en de huur te betalen. Maar vanaf hun eerste optredens was het duidelijk dat er iets bijzonders aan de hand was. De band begon menigten te trekken en straten te blokkeren overal waar ze speelden. Dit was in Ierland niet meer gezien sinds U2 op straat speelde. Door hard werken en busking kreeg de band de inkomsten om op eigen benen te staan en dit zonder druk van de muziekindustrie. 

Keywest besloot onafhankelijk te blijven en een eigen label op te zetten, in plaats van een traditionele route te volgen. Ze wilden hun eigen geluid blijven ontwikkelen en aanscherpen. Van optredens op straat, zijn ze doorgegroeid naar uitverkochte tours door heel het Verenigd Koninkrijk en Ierland,. Keywest haalde met hun albums de hoogste regionen en zelfs de nummer één spot van de Ierse hitlijsten. Keywest is nu een hoofdact op alle muziekfestivals van Ierland, waaronder Electric Picnic, (het grootste muziekfestival van Ierland), Independence en Longitude. Ze staan ​​bekend om hun waanzinnig energieke optredens en interactie met het publiek.

Van straatshows tot grote locaties en festivals Headlines allemaal onder hun riem hebben ze nu meer dan 300+ shows gespeeld. Ze hebben ook arena-ondersteuningsslots gespeeld voor Bastille, Bryan Adams, Kodaline en meer. Keywest is nu officieel de grootste onafhankelijke act van Ierland en kijkt ernaar uit om hun geluid wereldwijd te brengen. Na de grote stadia van de Britse Eilanden is het dus nu de beurt de rest van de wereld te veroveren met hun opzwepende mix van Ierse folk, pop en rock. Dranouter is een halte op hun eerste grote Europese tour. Ontdek ze nu, voor je ze in een Sportpaleis of festivalweide van ver moet bewonderen! 

“No band gets a crowd going quite like Keywest…...they truly are masters of eliciting maximum crowd responses”    - Hotpress Magazine 

VVK € 16 - ADD € 18 - Ledenkorting €2 

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.

Dit concert werd al meermaals uitgesteld. Wie al tickets had, blijven die natuurlijk geldig voor deze datum! 

KEYWEST - C'EST LA VIE (Official Video)