Geike Arnaert groeide hier in de buurt op, in het Heuvellandse Westouter, en al gauw bleek dat ze muzikale talenten had. In 1997 werd ze al de zangeres van Hooverphonic, terwijl ze nog niet eens 18 jaar was.  In 2000 en 2003 werd ze bekroond met ZAMU awards voor beste zangeres. 

Eind 2008 besloot de West-Vlaamse zangeres om te beginnen met een solocarrière. Negen jaar later scoorde ze een monsterhit  'Zoutelande' die ze samen met de Nederlandse popgroep ‘BLØF’ uitbracht! Zowel in Vlaanderen als in Nederland stonden ze weken lang op nummer 1 in alle hitlijsten.

Eind 2019 schreef ze samen met Joost Zweegers (Novastar) een aantal nieuwe nummers. De compilatie van deze nummers zorgden voor de geboorte van het album ‘Lost in Time’. Het resultaat van deze samenwerking werd positief onthaald door zowel pers als publiek.

Eind 2020 maakte Geike bekend dat ze terugkeert naar Hooverphonic. Het nieuws sloeg in als een bom - Geike is terug van nooit weggeweest. Nummers als "Jackie Cane", "The world is mine" en "Sometimes" zitten in het collectieve geheugen gegrift. Ze haalde op Eurosong misschien niet de eerste prijs, maar internationaal was de pers lovend over de zangeres Geike. 

Naast Geike staat ook het zeer talentvolle Hydrogen Sea op het podium die avond. Met stem, een vleugelpiano, en een hele voorraad aan analoge effecten, brengen Birsen Uçar en Pj Seaux in duovorm een nieuwe klankwereld.Verwacht geen singer-songwriter muziek, maar frisse, uitgepuurde electronica van Pj in combinatie met de prachtige stem van Birsen. Ze zullen bestaande en splinternieuwe nummers brengen die je naar adem doen happen. Hydrogen Sea bracht al twee succesvolle albums uit: In Dreams (2016) en Automata (2019). Nummers als ‘Wear Out’, ‘Beating Heart’, ‘Run’ en ‘Flogsta’ werden grijsgedraaid op Radio 1 en Studio Brussel.

VVK € 18 - ADD € 20 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Dit concert werd al meermaals uitgesteld. Wie al tickets had, die blijven natuurlijk geldig voor deze datum! 

Geike - Off Shore (Official Video)

Hydrogen Sea - Already (Lyric Video)