In elk van zijn muzikale avonturen gaat Mirco Gasparrini er helemaal voor.  Everyone is Guilty is zijn roadtrip door de mystieke alternatieve countrymuziek, de volksmuziek van de Appalachen en de spookachtige blues van de legendarische Gun Club. Terwijl je naar de muziek en teksten van de band luistert, ontdek je een wereld waarbij Gasparrini zijn innerlijke angsten en obsessies wil overwinnen. Hoewel de teksten een donker kantje hebben, overwint het optimisme en is er altijd hoop. Dit op een opzwepend bedje van twangy gitaren, duelerende banjo's en uptempo ritme sectie.    

In 2018 trok de band naar Denver – Colorado – om met producers Slim Cessna en Dwight Pentacost (twee grondleggers van de "Denver Sound")  de plaat “A Wolf & A Lamb” op te nemen. Tijdens de voorbije lockdown periode bracht de band twee meer intieme EP's via hun bandcamp uit die meer kwetsbare en akoestische kant van hun sound centraal zette. In 2024 kwam het fantastische nieuwe album "Horns" uit. Een plaat die meer geïnspireerd is op  soundtracks van spaghetti westerns !De video van de single "Fake Cowboy" uit die plaat en geregisseerd door Caroline Poisson heeft een belangrijke filmprijs gewonnen tijdens de Cannes Film Awards 2024. De video kan je op deze pagina zien!

Everyone is Guilty is Mirco Gasparrini (Blue Velvet, Bandits, Monster), Jérôme Mardaga, Charles Perrin, Eric François en Pierre Mulder.

Live is Everyone is Guilty een belevenis die je echt niet mag missen!  

Top avond dus! 

VVK: 15 euro – ADD: 17 euro – Min 18: 5 euro

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Everyone is Guilty "Fake Cowboy"