Hannah James & Toby Kuhn (UK/F)

Concert
Sun 01/12 - 20.00

Hannah en Toby ontmoetten elkaar in de zomer van 2018 in de tuin van een vriend. Zoals bij veel folk bijeenkomsten, begon het met het delen van een melodie en een jam. Ze voelden meteen dat ze op deze ontmoeting een vriendschap moesten bouwen, zowel persoonlijk als muzikaal, en besloten samen te gaan spelen. Met resultaat want in 2021 kwam hun debuut Sleeping Spirals uit. een klein meesterwerkje waar virtuositeit hand in hand gaan met experiment en een heel scala aan gevoelens. 

Van het Verenigd Koninkrijk tot Slovenië spelen, componeren, schrijven, jammen en treden ze op, waarbij ze ideeën uitwisselen, hun waarden verkennen en de mogelijkheden die hun instrumenten bieden ontdekken. Ze zijn altijd op zoek naar de verbindingen tussen henzelf en de wereld om hen heen. De combinatie van accordeon en cello biedt een breed palet aan klanken en texturen die Hannah’s pure stem en eerlijke songwriting verheffen, om vervolgens moeiteloos over te schakelen naar staccato ritmes en een vrolijk samenspel tussen cello en percussieve dans. Dit duo levert live een diverse, speelse, originele en ongelooflijk ontroerende uitvoering van hun muziek.

Let op: concerten op zondag starten altijd om 20u00. 

VVK: 15 euro – ADD: 17 euro – Min 18/mederwerkers 2024: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

In The Gloaming - Hannah James and Toby Kuhn