BAL EXPERIENCE: EmBRUN en AGHOEA!

Concert

Wegens overmacht is het bal met  AGHOEA! van 2 december 2023 uitgesteld naar deze avond. Tickets blijven natuurlijk geldig! 

Aghoea!, zo klinkt de frisse balformatie van Trommelfluit. Een twintigtal muzikanten wisselen tijdelijk hun trommel en fluit in voor tal van andere instrumenten en spelen ten dans. Ervaring genoeg met muzikanten uit groepen als Kadril, WÖR, het Brabants Volksorkest, Follia!, De Garre, Klakkebusse, Queens of Baba, ’t Kliekske en Twalseree. Trommelfluit bestaat intussen 35 jaar en richtte naar aanleiding van het internationaal fijfer- en drumfestival dat ze in België organiseerde, een balorkest op. in 2023 trokken ze richting New York voor het World Fife & Drum Festival, maar op het eerste bal van het nieuwe jaar. Kom dan ook samen met deze vrolijke bende het nieuwe jaar in dansen. 

Een avond met EmBRUN? Da’s een volle tent, een enthousiast publiek. Dansend op de tonen van een moderne folkband op volle kracht. Het ene moment stomend en swingend, het andere heerlijk intiem. Een goed geoliede vijfcilinder: ritmisch strak, melodisch verrassend. En met genoeg kilometers op de teller om hun energie op elk publiek over te brengen.

EmBRUN is sinds 2003 een vaste waarde in de Belgische en Europese folkscene. Vanaf hun eerste optreden verrasten ze vriend en vijand met hun kijk op folk in de 21ste eeuw. Gestoeld op traditie maar vanaf dag 1 doorspekt met progressieve klanken en ritmes. Hun 20ste verjaardag vieren ze met een tournee door Europa en dit feestjaar eindigen ze dus op ons nieuwjaarsbal. 

Feest dus! 

WE BEGINNEN MET EmBRUN OM 20u00

VVK: 16 euro – ADD: 18 euro – Min 18: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.