Matt Horan & the C.A.F. band (USA) - GEANNULEERD!

Concert

HET CONCERT IS GEANNULEERD WEGENS VISUM PROBLEMEN VAN DE ARTIEST; DE HELE EUROPESE TOUR IS AFGELAST. 

Matt Horan (Davie, Florida), is het oer voorbeeld van de zwervende muzikant. Sinds 2005 toert hij letterlijk de wereld rond, als ware ambassadeur van de Amerikaanse cultuur en traditionele muziek. Horan is niet alleen een eenvoudige songschrijver, maar hij is ook een acteur, die zijn debuut maakte als hoofdrolspeler in "The Night Watchman" (2016), waarvan hij die ook de originele filmsoundtrack componeerde.


Hij toert sinds 2012 jaarlijks door de VS en Europa en doet dat nog steeds met zijn verschillende projecten. Beter bekend als frontman van Dead Bronco, waar hij door de BBC werd erkend als meest veelbelovende artiest van 2013 (BBC Music Video Awards); een band die begon als cowpunk maar later vervormde tot zware donkere folk. Na de overstap begon hij zijn country-roots te missen en besloot hij zijn solocarrière te beginnen bij ¨Matt Horan - American Folk Singer¨ (een solo-act van traditionele folk/country mountain music) en brengt nu die oude bierdrinkende honky tonk country sound terug die je kent en waar je van houdt met ¨Matt Horan & the C.A.F. Band.

Bekend om zijn kenmerkende vocale stijl met betoverende jodels uit de hoge heuvels met een mix van honky tonk country, blues en western swing met een niet op me trappen-houding. Als je van het eerdere countrygeluid van Dead Bronco hield, dan zul je dit geweldig vinden.Muzikant, acteur en schrijver, Horan streeft ernaar een echte verhalenverteller te  zijn door te leven naar wat hij schrijft en blijft niet alleen muziek creëren en uitbrengen, maar ook literaire werken en visuele projecten die echt gepassioneerd en oprecht zijn. Dit is "Balls to the Wall Country Music"!

VVK: 16 euro – ADD: 18 euro – Min 18: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

MATT HORAN- American Folk Singer- "SORRY PRETTY SHIORI" LIVE in Belgium