Oltid Olsan

Concert

Oltid Olsan is de creatieve uitlaatklep van producer/gitarist Ward Snauwaert en singer-songwriter An-Sofie Noppe. Een blend van 2 West-Vlaamse dialecten, Brugs en Watous, gerijpt in de velden van Nevele. 

An-Sofie staat al enkele jaren als frontvrouw op de planken met haar solowerk. Na het succes van haar debuutplaat “Wij Blijven Hier”, waarmee ze live langs o.a. Festival Dranouter, Gentse Feesten en Boterhammen in het Park (AB) trok, keerde de Nederlandstalige singer-songwriter terug naar haar West-Vlaamse roots. 

Ward draait al geruime tijd mee als producer/gitarist en sound designer. Hij werkte ondermeer samen met Berlaen, Shtevil, Born Crain, Stoomboot, Senne Guns, Raf Walschaerts,….  Live is hij vooral aan het werk te zien als 1/3 van Berlaen Trio. Samen met Wouter Berlaen producete hij An-Sofie’s twee laatste platen. 

Oltid Olsan.Eerlijke melancholische indiepop met een streep Americana.  Vibes van Angus and Julia Stone en Better oblivion community center zijn nooit ver af.

VVK: 15 euro – ADD: 17 euro – Min 18: 5 euro - Leden 2 euro korting

Reserveren voor een lekker diner in Eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Oed jen oasem in - Live an't vier in Anzbeke