Kadril - Minne Strelen

Concert
Sat 11/02 - 20.30

Het wordt een muzikaal strelen van de “Minne” met z’n muzikanten, voor en met z’n publiek. Kadril is zich blijven heruitvinden ,wars van alle modetrends , gaat z’n eigen gang en inspireert .


In het jaar dat ze 45 jaar op het podium staan, brengt KADRIL een nieuwe CD. In de loop van die 45 jaar hebben ze opgetreden doorheen het Vlaamse land, in alle uithoeken van Europa, het uiterste puntje van Denemarken tot aan de kaap van Zuid-Afrika. Langs straten en pleinen, aan de toog of op het podium, in de pluche zetels van één of ander cultureel centrum , op het gras van een festivalweide, in één of andere huiskamer ,overal laat Kadril de mensen luisteren naar de liederen van de Lage Landen en zetten ze omstaanders aan het dansen.


Met de CD "Minne Strelen" nemen ze je mee in verhalen van vroeger over liefde en leven, van nu en van morgen.
Na zangers als de Libbrecht-broers en Patrick Riguelle, na Eva De Roovere, Mariken Boussemaere en Karla Verlie, is het Kimberly Claeys die haar stem laat horen.
Zet je bij aan de toog, en Streel de Minne met KADRIL…

Kadril:
Kimberly Claeys: zang
Peter Libbrecht: viool, mondharmonica, zang
Erwin Libbrecht: gitaar, Bouzouki, zang
Bart De Cock: Doedelzak, Nyckelharpa
Dirk Verhegge: Electrische gitaar
Koen Dewaele: bas
Pieter-Jan Jordens: drum

VVK € 16 – ADD €18 – min 18  € 5 - Ledenkorting €2

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

KADRIL Minne Strelen (teaser)