Hidrae

Concert

Hidrae brengt stomende eigenzinnige rootsmuziek met krachtige melodieën en prachtige klankkleuren. De vijfkoppige band bestaat uit: Hilke Bauweraerts op diatonische accordeon & zang, Marieke Van Ransbeeck op Vlaamse doedelzak & barokmusette, Malicorne Buysse op viool & cello, Thomas Hoste op elektroakoestische altdraailier en Zjef Van Steenbergen op elektrische basgitaar. Hidrae staat enerzijds voor een flinke stoot adrenaline en anderzijds voor een portie gelukzalige serotonine. Ze brengen voornamelijk eigen werk met veel aandacht voor arrangementen en meerstemmigheid.

Dankzij hun uitgepuurde arrangementen en de door elkaar gevlochten partijen en klankkleuren brengt Hidrae niet enkel jouw innerlijke danser tot bewegen, maar resoneren ze ook binnen de luisteraar. In het voorjaar van 2020 verscheen de eerste CD met de welluidende titel “Hydraulic”. De cd omvat 11 op het podium gerijpte composities en krijgt overal lovende commentaren.

VVK € 14 - ADD € 16 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Dit concert werd al meermaals uitgesteld. Wie al tickets had, blijven die natuurlijk geldig voor deze datum! 

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Klik hier voor alle veiligheidsmaatregelen die van tel zijn voor deze activiteit.

Hidrae - Folk Music Band from Belgium

Aidreann (now Hidrae) ~ Si La Solitude