Georgia Shackleton brengt een premium blend van americana, bluegrass en Engelse folk. Verwacht je aan een opzwepende sound, gebed in het rurale leven. Klinkt als het onwettige kind van Dolly Parton en Martin Carthy.

Shackleton Trio, bestaande uit Georgia Shackleton (viool, zang), Aaren Bennett (gitaar) en Nic Zuppardi (mandoline), wordt gezien als een charismatisch en intens trio dat steeds meer waardering krijgt in het Verenigd Koninkrijk en de rest van de wereld.

Zo kregen ze op Mark Radcliffe's Radio 2 Folk Show en BBC Radio 4 telkens 5-sterrenrecensies. Daarnaast stonden ze op podia van o.a. het Cambridge Folk Festival, Festival Dranouter en andere toonaangevende Europese festivals. Met hun fantasierijke herwerkingen van traditionele folkmuziek zorgen deze drie muzikale talenten voor een memorabele performance. Wie er enkele jaren geleden bij was tijdens hun eerste passage in het MC, is nu al tickets aan het bestellen! 

De unieke liedjesschrijverstijl en pure stem van Georgia Shackleton (viool en zang), gecombineerd met de levendige instrumentaties van Aaren Bennett op gitaar en Nic Zuppardi op mandoline, hebben zich ontwikkeld tot een rijpheid die op twee veelgeprezen albums te horen is; "The Dog Who Would Not Be Washed" en "Fen, Farm and Deadly Water".

"Sparky, charismatic and intensely assured” – fRoots
 

VVK: 13 euro – ADD: 15 euro – Min 18: 5 euro  

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Onze coronagarantie:

Mocht een optreden of activiteit van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een optreden van Wör, Wim Claeys, Fulco of Naragonia. Of voor een Winterwandeling met Yves Bondue!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.

THE SHACKLETON TRIO - 'BOLTON LODGE' @ HAPPY VALLEY, NORFOLK