Lenny & de Wespen - Tryout Pleisterplaat (Nieuwe datum)

Concert
Sat 20/02 - 20.30

Lennaert Maes en de zijnen brengen kleinkunst van de 21ste eeuw. Geinige en spitsvondige teksten in het Nederlands gebracht, op een bedje van pop, folk en softrock.

Met het album ‘Zin’ (2017) kende de groep een groot succes. Songs zoals ‘Jij’ en ‘Hey Marie’ stonden wekenlang in de Vlaamse Top 50 van de Ultratop 50. ‘Hey Marie’ haalde zelfs de top 10. In oktober 2018 verschijnt de nieuwe cd ‘Instant’, waarmee Lenny & De Wespen in de zomer tourt op o.a. Festival Dranouter, Na Fir Bolg, Beleuvenissen en Boterhammen in het park.

Nu zijn Lennaert Maes en zijn wespen Andries Boone, Roeland Vandemoortele, Bert Huysentruyt & Mathias Moors terug én met een nieuwe langspeler onder de arm.

Deze Radio 1-lieveling is een absolute aanrader voor de bewonderaars van Vlaamse kleinkunst!

De pers over Lenny & de Wespen! 

“Op een podium is Lenny één brok energie. De man charmeert met meerdere gezichten, uitstekende muzikanten en goede teksten.” - Het Nieuwsblad

"Prima band met teksten waarin humor en diepgang subtiel in elkaar haken." - muziekblad OOR (NL)

"Lenny & de Wespen is gestegen naar een niveau waar er niet veel thuishoren” - Folk magazine

VVK: 16 euro – ADD: 18 euro – Min 18: 5 euro  

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33.

Coronagarantie:

Mocht een optreden of activiteit van Muziekcentrum Dranouter niet kunnen plaatsvinden, dan krijgen tickethouders automatisch hun geld teruggestort. Zo is er voor jou geen enkele reden om geen tickets aan te kopen voor een optreden van Wör, Wim Claeys, Fulco of Naragonia. Of voor een Winterwandeling met Yves Bondue!

De concertzaal van Muziekcentrum Dranouter is 100% coronaproof, volledig in lijn met het veiligheidsprotocol. Wij zorgen voor voldoende ruimte en afstand en voor alle nodige preventiemaatregelen. Muziekcentrum Dranouter voorziet alle locaties in het gebouw van alle nodige veiligheidsvoorzieningen. We volgen de adviezen van de overheid nauwgezet op en sturen bij indien nodig. Klik hier om alle voorzorgsmaatregelen na te lezen.

E314 - Lenny & de Wespen