Rob Lutes (CA) - Uitgesteld!

Concert

Rob Lutes is een uit Montreal, Canada afkomstige singer-songwriter. Op het Montreal Folk Festival maakte hij grote indruk met zijn songs en optreden. Voordat hij muziek maakte, hield hij zich bezig met schrijven en redactiewerk. Op een bepaald moment kwam hij erachter dat het schrijven van songs echt ‘zijn ding’ was en hij besloot zich daar professioneel mee bezig te gaan houden.

Dat was niet zonder succes, want zijn optredens leidden tot tal van prestigieuze prijzen in zowel de USA als Canada. In 2018 werd hij genomineerd voor twee Maple Blues Awards. Ook in 2018 won hij de Canadian Folk Music Awards  voor "Contemporary Singer of the Year".  

De muziek van Rob Lutes zich bevindt zich op het kruispunt tussen van blues, folk, americana.  

Het album “Walk In The Dark” krijgt in Bluesmagazine een lovende recensie: “Meng blues, folk, Americana met wat country invloeden en je hebt het recept van dit nieuwe album van de Canadese singer-songwriter Rob Lutes te pakken. Een heerlijk ontspannen klinkend album met prima muzikanten. Er staan een aantal nummers op het album die qua stijl richting de ontspannen bluesy sound van J.J. Cale neigen.”

Rob Lutes is absoluut een aanwinst in het roots-genre en we verheugen ons dan ook op zijn optreden in onze zaal.

VVK € 12 - ADD € 14 - Ledenkorting €2 - Min 18 €5

Reserveren voor een lekker diner in eetcafé 't Folk voor een concert is zeker een aanrader! Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Rob Lutes - Walk in the Dark