Veel Fokkersvreugde - UITVERKOCHT

Concert

Ergens halverwege Dranouter, 't Vogeltje en Dikkebus liepen Bert "Cyriel" Sticker en Maarten "Kamiel" Samyn elkaar tegen het lijf. Fokkersvreugde! Cyriel op scheve stem, meer vertellend dan zingend, naadloos rechtgetrokken door Kamiel op gitaar en andere stem. Ze brengen muzikale en minder muzikale kortverhalen met een einde en hier en daar een begin die laveren tussen de Westhoek en Frankrijk, tussen spel en overspel. Dat alles in de taal van hun moeders, het sappig West-Vlaams! 

Fokkersvreugde; een werkwoord voor groep en publiek, voor hebben en houden van!

Maar na het onveilig maken van menig regionale podia met zijn twee, drong zich toch enige eenzaamheid op. Daarom breidt Fokkersvreugde uit naar Veel Fokkersvreugde! Het duo wordt een sextet of die twee met een echte blazerssectie en drummer erbij! (Peter Leroy– Trombone/Joost Beernaert– Alt Saxofoon/Kris Vangheluwe– Trompet/Pieter Samyn– Drum/ Percussie)

Om dat te vieren houden ze op de meest unieke dag van het jaar, nl. schrikkelzaterdag 29 februari een echt Feest van de Westhoek! 


Het zijn echter geen egotrippers die van Fokkersvreugde, want ze hebben enkele verrassingen in petto en hebben niemand minder dan  de "Voice of the Westhoek" in hun voorprogramma staan: Johnny Clarysse! Johnny zal met zijn levensliederen en podiumuitstraling het publiek vakkundig opwarmen voor Veel maar dan ook heel Veel Fokkersvreugde! 

U hebt echt geen enkele reden om niet als de bliksem tickets te reserveren en uw beste pak al klaar te leggen voor dit uniek feestavondje!

VVK € 12 – ADD €14
(Deze avond is een samenwerking met Fokkervreugde en daarom is er geen ledenkorting mogelijk en zijn er geen min 18 tickets) 

Combineer dit optreden met een heerlijke maaltijd in Eetcafé 't Folk. Wegens de drukte bij grotere concerten, prijken iets minder gerechten op onze kaart. Zo kunnen we u nog beter bedienen. Klik hier om de concertkaart te bekijken. Reserveer je tafeltje om zeker te zijn van je plek. Dat kan via deze link of 057 44 69 33. 

Het feest van de Westhoek