Reserveer de wandeling 'koninklijke maatschappij elk het zijne' als groepsactiviteit!

Elk jaar pakt Muziekcentrum Dranouter uit met een nieuwe Winterwandeling, een ontspannend moment om Heuvelland te leren kennen vanuit een unieke invalshoek. Traditiegetrouw schenken we onder de sterrenhemel een hartige borrel bij accordeonmuziek en nodigen we iedereen nadien uit in het warme Eetcafé van Muziekcentrum Dranouter. Dit allemaal onder begeleiding van Meester/Artiest Yves Bondue! 

 

Thema 'Koninklijke Maatschappij Elk Het Zijne'

De boog kan niet altijd gespannen staan! Ook in het verre en minder verre verleden hielden de Heuvellanders zich in hun vrije tijd bezig met heel wat (ont)spannende zaken.  Tijdens de 16de editie (16!!!) van de Winterwandeling van Muziekcentrum Dranouter wordt de vrijetijdsbesteding van de lokale inwoners onder de loep genomen. Van de jachtpartijen tussen de heuvels van de schone heren tot de cafésport van de volksmens. Het rijke verenigingsleven van de heuveldorpen vormt een onuitputtelijke bron van verhalen en plezier. Verteller Yves Bondue doet het allemaal uit de doeken met een flinke snuif humor, passende muziek en vooral met heel veel goeste om jullie te entertainen! 

De ideale groepsactiviteit!

Een boeiende en ontspannende wandeling, opgeluisterd door muziek en verhalen, met een deugddoende borrel en een heerlijk diner achteraf. Kortom: dit is dé perfecte uitstap voor uw groep! Je kan de wandeling boeken voor groepen vanaf 25 personen op een overeen te komen datum. 

Interesse om 'Armen Gekruist!' te boeken voor jouw groep? Bel Greet op het nummer 057 44 69 33 of stuur een e-mail naar info@dranoutercentrum.be.

Nadien gezellig tafelen in Eetcafé 't Folk

Na de wandeling gaan we gezellig samen aan tafel in Eetcafé 't Folk. Op het menu staat ragout van everzwijn met amandelkroketjes en gemengde sla. Vanaf  februari bieden we varkensragout aan i.p.v. everzwijnragout. Water en wijn zijn altijd in de prijs inbegrepen.
Vegetarisch alternatief is zeker mogelijk, maar gelieve dit op voorhand door te geven via info@dranoutercentrum.be

Wie individuele tickets wil voor een van de Winterwandelingen, die kan terecht op onze programmapagina