Foyerconcert: Cardboard Cabin - Uitgesteld!

Foyerconcert


Omwille van het coronavirus werd het gratis Foyerconcert van Cardboard Cabin van 10 oktober verplaatst naar 31 oktober. Bijzonder jammer, want onze concertzaal was volzet!

Iedereen die een plaatsje had gereserveerd voor het optreden van 10 oktober, die werd reeds gecontacteerd. Wil je erbij zijn op het verplaatste optreden van 31 oktober, reserveer dan als de bliksem je plaatsje via info@dranoutercentrum.be!

Vanuit het afgelegen hutje van Cardboard Cabin, klinkt warme, dansbare folkmuziek. Intieme momenten worden afgewisseld met stevige powerfolk. Op het repertoire staan zelfgeschreven nummers: klassieke baldansen, maar ook het experiment wordt niet geschuwd. Een vrijplaats voor al wie even los wil komen van het gewoel van deze drukke wereld.

De broers Jeroen (accordeon) en Andreas (saxen) Werbrouck verdienden hun sporen in de folkwereld als duo onder de naam Katla (winnaar Podium van Muziekmozaïek 2016, Boombal, Gooikoorts, Queimada, …). In september 2019 begonnen ze aan een nieuw verhaal, samen met Flor Delombaerde (Isabelle et les Jean, ‘t Mouvement) op contrabas en Tim Orroi (Nitty Gritty, Cirqu’en Flêxe) op drums. Na maanden muziek schrijven, intensief repeteren en opnemen zijn ze klaar om de wereld in hun hut toe te laten.
 

Dit hutje staat op 31 oktober in de foyer van Muziekcentrum Dranouter! Deze mag je gratis betreden.

De plaatsen zijn echter beperkt door de geldende coronamaatregelen. Registratie kan ter plaatse. Wil je zeker zijn van je plaatsje, reserveer dan via info@dranoutercentrum.be.
Geniet je graag van een lekkere lunch in het Eetcafé net voor het optreden? Reserveer dan snel via deze link of 057 44 69 33.